No Picture

Regane Demokrasi

28/05/2010

Kabeh priyayi sing gawene mirasi berita TV utawane maca koran, kayane esih pada kelingan peristiwa […]

No Picture

AJA DUMEH

06/10/2009

PANCEN wis dadi kodrate menungsa nang endi bae, biasane mesti duwe penyakit telung werna ya […]

1 4 5 6