Anda Berada di Kanal Kategori ‘Ora Ngapak Ora Kepenak’

Rika kepengin jalan-jalan nampak dokar, kambi nostalgia? Pengalaman kiye bisa dicoba… Jaman siki pancen wis dadi keumuman: numpak motor wis biasa, numpak mobil wis biasa… tapi numpak dokar? kaya-kayane tembe luar biasa, rasane beda. Pancen siki dokar wis langka ora saben dalan ana. Tapi nek arep...

Kirimkan foto, video, cerita, berita dan opini Anda ke alamat email redaksi@banyumasnews.com untuk kami muat sebagai bagian dari layanan publik. Lebih jelasnya, lihat di sini.

Ana wong pengangguran arane Duslam. Deweke wis muter-muter meng endi bae nglamar nggolet pegawean, ningan durung ana sing nrima alias ora ketampa-tampa...

Kiye guyon basa Banyumasan, atawa guyon ngapak. Nengan ora asli sih, tapi sumbere sekang terjemahan Bahasa Indonesia, guyon sing semebar ning grup-grup...

Kyeh … sedulur tlatah Banyumasan atawa wong Banyumas sing basane nganggo basa panginyongan, kiye toli lagi populer bocah wadon sing asale sekang...

Sayur keong (kraca) angger wulan puasa pada digoleti wong-wong sing pada puasa nggo lawuh buka. Apa enake keong ya, ning ngisor kiye obrolane wong Purakerta...

ilustrasi Kiye dudu crita dopokan, crita ngapak atawa crita ngarang. Crita Banyumasan kiye bener-bener kedaden. Nembe bae pirang dina kepungkur, ana bapak-bapak...

BanyumasNews.Com – Kiye cerita nganggo basa Banyumasan, disadur sekang cerita sing semebar ning media sosial. Kaya kiye ceritane. Ning sawijineng...

Gyeh siki toli lagi mangsan watu akik atawa batu akik, kerene jare gemstone. Jarene Budi Ireng jaman siki kuwe wis ‘balik maning maring jaman batu‘....

BanyumasNews.Com – Bener sing deomongna neng Thomas Friedman neng bukune The World is Flat. Ujare Thomas dunya siki wis dadi siji. Ora nana watese...

BanyumasNews.Com – Mbuh kepriwe, wong nek nganggo merek luar negeri koh keton sangar yah, dulur-dulur. Klambine produk luar negeri dadine tambah...