Anda Berada di Kanal Kategori ‘Ora Ngapak Ora Kepenak’

Guyon ngapak Serial Wasjud alias Kang Ajud kiye wis mlebu pertengahan sasi pasa Ramadhan. Kurang luwih jam siji awan, Wasjud tembe balik sekang Pasar Wage. Ora tau-taune Wasjud ngeluh meriang, lara ngawak. Kaya biasane, Si Dul anak lanange deprentah kon ngidek-idek geger (gigir, punggung). Mergane lagi ora...

Kirimkan foto, video, cerita, berita dan opini Anda ke alamat email redaksi@banyumasnews.com untuk kami muat sebagai bagian dari layanan publik. Lebih jelasnya, lihat di sini.

Serial guyon ngapak atawa humor Banyumasan balik maning meng laptop! Critane Wasjud alias Kang Ajud dadi guru. Wasjud mulang bab hari kiamat yang sangat...

Serial cerita ngapak alias humor Bangumasan Kang Ajud alias Wasjud muncul maning kiye … “Wong lanang koh kecing!! bancii!! goblogggg!! Wis...

Kak Seto.. seprana seprene wis sepuh. Wis 67 taun. Tetep celukane Kak. Jebule asli Kebumen presise Mertokondo. Mbaeh jenenge Mertodimejo. Kak Seto gedhene...

SEWULAN MANING PASA Pancen sara nggolet arta ora wengi ora rina Awak dipeksa batin kesia-sia ati kelara-lara golet sing digawe nyambung nyawa, arane sega   direwangi...

BanyumasNews.com, PURBALINGGA – Pemerintah Kabupaten Purbalingga diminta lebih memasyarakatkan penggunaan Bahasa Penginyongan di berbagai kesempatan,...

Sawijineng dina…, jie … seru kyeh kayane guyon Banyumasan alias humor ngapak edisi kiye, ana wong banci atawa wandu ziarah maring kuburan wong...

Serial cerita Banyumasan atawa cerita ngapak Wasjud alias Kang Ajud, edisi kiye ana kaitane karo isu culik. Ya.. isu penculikan anak sing gawe geger nasional,...

  Cerita humor banyumasan atawa guyon ngapak kyeh… Terbaru dan asli.. hehehe… Geger…!! Wasjud alias Kang Ajud digotong meng rumah...

Dopokan Banyumasan atawa guyon ngapak lakon Kang Ajud dilanjut maning lur… Mbuh sing endi sumber beritane, Wasjud alias Kang Ajud dipitnah jarene...