Kirimkan foto, video, cerita, berita dan opini Anda ke alamat email redaksi@banyumasnews.com untuk kami muat sebagai bagian dari layanan publik. Lebih jelasnya, lihat di sini.

Sawijineng dina…, jie … seru kyeh kayane guyon Banyumasan alias humor ngapak edisi kiye, ana wong banci atawa wandu ziarah maring kuburan wong...

Serial cerita Banyumasan atawa cerita ngapak Wasjud alias Kang Ajud, edisi kiye ana kaitane karo isu culik. Ya.. isu penculikan anak sing gawe geger nasional,...

Dopokan Banyumasan atawa guyon ngapak lakon Kang Ajud dilanjut maning lur… Mbuh sing endi sumber beritane, Wasjud alias Kang Ajud dipitnah jarene...

Cerita-cerita lucu Mukidi yang viral di dunia digital menjadi pembuktian kalau Purwokerto khususnya dan Banyumas Raya umumnya, memang gudangnya seniman...

Guyon Banyumasan maning sedulur. Slamet juragan gurameh senenge puol weruh akeh tumpukan tas blanja ning umah. Tas belanjane ora kaya biasane gur tas kresek....

Ana bocah gole ngomong cadel (cedal) moni R dadi L. Sawijineng dina bocah iki tuku sega goreng maring warung nasi goreng sing mangkal perek umahe deweke. Dina 1 : C: “Tuku sega goleng 1 ya, pak?!” A: “Apa…?” (Ngeledek) C: “Sega Goleng!” A: “Apa …?” (Ngeledek maning) C: “Sega Goleng!!!” A: “Ohh sega goleng…” Wong sing lagi pada tuku sega...

Ana wong pengangguran arane Duslam. Deweke wis muter-muter meng endi bae nglamar nggolet pegawean, ningan durung ana sing nrima alias ora ketampa-tampa...