Hellooowww.. Ekke Sanes Panci Pak Kaji!!! | Guyon Banyumasan

Ditulis 06 Apr 2017 - 06:28 oleh Banyumas1

Sawijineng dina…, jie … seru kyeh kayane guyon Banyumasan alias humor ngapak edisi kiye, ana wong banci atawa wandu ziarah maring kuburan wong tuwane.

Waktu kuwe uga, neng kuburan sebelahe ana Pak Kaji lagi ziarah…

Sawise rampung ndonga, si banci mereki maring Pak Kaji…

Banci : Pak Kaji, ngapunten ngrepoti… Ekke (inyong -red) arep tekong, eh takon, olih mbok?

Pak Kaji : Oh, mangga… mangga…, apa sing arep ditakokna?

Banci : Pak Kaji, angger wadon metong.. eh mati…, ‘kan diceluk almarhumah, angger sing mati lanang kuwe almarhum. Lha angger banci kaya Ekke diceluke apa yah Pak Kaji?

Pak Kaji meneng sedela, karo kukur-kukur sirah, pendahal ora gatel, karo madan mikir …. ‘Angel kiye pitakone bocah wandu’, bathine Pak Kaji…

Pak Kaji : Ehm.. ehm… (kajine dehem), Angger banci ninggal ndean diceluke ALUMUNIUM …

Banci : Heellloooowwwww… pliisss dong Pak Kajiii… (karo digedekna suarane, ngebaz primen lah…) Ekke BANCI, sanes PANCI !!! Pak Kaji… !!! Huh…. Pak Kaji gebleg.

????? ..

Disclaimer: tulisan ini hanya humor, tidak bermaksud merendahkan

Tentang Penulis

Leave A Response