Ayuh pada ngapak ngapak bae

ADUH senenge, nyong mbuka banyumanews,com. Kaya balik kampung. Jan aku dadi kangen balik maring gumelar. Unggal dina nek ora mbuka, kayane ora betah. Aku wis jarang balik maring kampung. Siki ora usah balik, cukup mbuka web kiye, nyesssssssssssss kaya ning kampunge inyong. Heeeeeeee Gumelar apa kabar.

Kritike nyong aja sok gemagus ora gelem ngomong banyumasan. Inyong ora lagi sombong. wis muter muter maring luar negeri, tapi tetep mbekatekan esih kental ngapak ngapak. Bahasane dewek koh.

Jajal mas daktur, sekali kali gawe forum sing isine pada bagi bagi pengalaman wong banyumas sing wis sukses. Kan bisa oleh ngelmu. Bung daktur setuju mbok?

Kiye ana foto fotone inyong pas neng singapura karo kanca kanca. Lunga adoh kaya apa ya tetep atine ning banyumas bae.

Salam banyumasan tetap jaya.

Maturnwun banyumasnews.com

Analisah

nyong aja dipoyoki ya
nyong aja dipoyoki ya
Inyong sing nganggo kerudung orange
Inyong sing nganggo kerudung orange
nyong mejeng sedela lah. Aja dipoyoki ya
nyong mejeng sedela lah. Aja dipoyoki ya

3 Comments

  1. Ora gelem ngomong sing ngapak si ngapahhhh…. lha neng ndiora inyong wis tek ambaih..tp mbok sing paling seneng ketemu kanca 2 lan bali prakerta…..

  2. Siippp…enggane wong banyumas sing nang kadoan pada kompak ….lan ora isin ngomong ngapak..?

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.