Obrolan Menuju Pilkada Banyumas 2013

Ditulis 04 Nov 2012 - 12:38 oleh Nanang BNC

Mamock Ngudi Utomo

Siang ini para petinggi GAM bertolak ke semarang.Konsolidasi menuju bayumas lebih baik
Rahmat Saleh kulak apa kang nang semarng
Mulyono Harsosuwito Putra:
Hasil Survey Gemira di harian lokal di Banyumas  menempatkan Ir.Akhmad Husein di rangking pertama disusul Drs,Mardjoko MM dan seterusnya. Kita tunggu survey berikutnya dari lembaga-lembaga Survey lain sebagai pembanding dalam menguji tingkat popularitas, elektabilitas,akseptabilitas seorang Cabup dan Wabup dimata masyarakat Banyumas.

Kiriman #2
Data lan fakta bisa dadi rujukan. Tapi data lan fakta dadi sumir nek sing njlentrehna duwe kepentingan. istilahe statistik enjinering.
Statistik be bisa dienjinering apa maning rasa. makane kuwe sing pinter mengelola rasa sing bisa menang.
ora nana hubungane kalo akeh sethithik lan gedhe cilike parte pendukung.
###percaya olih, ora percaya ya uwis

HABIS MANIS SEPAH DIBUANG .. Konon sprti itulah Nasib Pkb ketika mengusung salah satu cabub/cawabub pada Pilkada peride 2008 – 2013.. Smg pada Pilkada periode 2013 – 2018 Partai Golkar tdk mengalami Nasib yg sama sprti Pkb…

Hemm, Rindu Status dan Komen-komennya Sedulur kita Agus Cholid Hasyim..di Grup ini seperti dulu awal-awal grup berdiri.Setelah ndaftar R2 di PKB sekarang malah ampleng ..? Apa karena masih Ngarep-Ngarep di Gendong Marboled terus Dadi Ora wani Bersuara Ya…:) hehe ngapunten nggeh Pak Agus… sugeng menjelang Jumatan sedoyo mawon..

Mangga pada Dodolan teng ngriki . . . .dodol figur angsal, dodol Ideologi angsal , dodol omongan angsal . .dodol eyelan nggih angsal . . sing penting ampun cakar-cakaran nggih..Sapa ngerti dagangane Laris.
(Mengutip dari FB Menuju Pilkada Banyumas 2013. Isi dan materi obrolan ini diluar tanggung jawab redaksi BNC)
Tentang Penulis

& Komentar so far. Feel free to join this conversation.

  1. warno 03/02/2013 pukul 14:52 -

    kie kaya kie bae wongarep gawe ikih,,,,,,,bisa ora yo gawe bupati sing bersih… ? arep bersih kepriwe , wong ora dewei be pada ngarep arep , ,,,,,,,, la kue sing perlu deatasi ,

  2. warno 03/02/2013 pukul 14:33 -

    para sedulur , sekabeane wong ing banyumas ,nek arep milih apa2 kue mendingan sing nengatine dewek , mbuah, pacar,persiden, bupati, lurah ,ya, rt, miliha kemantepane ati ,mestine ya wis ngerti,sing apik utawa sing ora, sing penting aja gelem emel2, kue sing dadine bejad pemrintahane , mengkone kur mikirna ,modale dewek tok,ora mikirna rakyate

  3. wn 22/01/2013 pukul 08:33 -

    Wah…wah…msa arep dadi godong salam,kanggone nek d butuhna masakan wis seger ya kelalen

  4. wn 22/01/2013 pukul 08:31 -

    Sing penting ngerti wong ngisor brow

  5. panggalih 22/12/2012 pukul 13:06 -

    inyong gabung

  6. daplun 16/12/2012 pukul 23:25 -

    walah mending golput bae lah, lha wong ra ana pemimpin sing berkualitas…. olih mbok sedulur, nek golputkan bisa nggo refleksi para pejabat neng banyumas sing isine ra pada peduli karo rakyate….. nggih mboten? langka pemerintahan ya rakyate pada bisa urip dewe….

  7. rujito 08/12/2012 pukul 17:41 -

    golet bupati sing merakyat kaya Jokowi……………..ana ora.

  8. rujito 08/12/2012 pukul 17:37 -

    aku lan sedulur ning pelosok2 desa se-kabupaten Banyumas Raya, wis kesel diapusi ding janji2 ………para calon bupati, nek wis dadi pd kelalen karo rakyate, ……………..,

  9. Zandu 03/12/2012 pukul 21:18 -

    sedulur kabeh…pada kepengen nduwe pemimpin Banyumas ……………sing ngerti masalahe wong Banyumas dewek………….dadi angger bisa ya wong Banyumas sing Mbanyumasi…soale nek tak sawang durung katon calon bupatine inyong sing kayane bisa ngudal perkarane Banyumas…ayo sapa njajal…

  10. m. ibnu ridlo 27/11/2012 pukul 08:46 -

    Seora-orane neng Pilkada th 2013 ana 4 kategori pasangan calon Bupati – wk Bupati sing bakal maju : calon sing wis mantep maju, calon mbok menawa, calon jajal-jajalan, lan calon tenimbang ora ngajokaken……

  11. Yuwono 12/11/2012 pukul 13:02 -

    Niki wonten malih calon sing dereng medal ( satria de pingit ) Asmane Jon prayitno……moggo dipun tanggepi…..suwun

  12. Baldy Patikradja 08/11/2012 pukul 10:42 -

    tek mélu nyengkuyung, sisan dadi tim keprok…

Leave A Response